KKV tanácsadás

KKV eladási tanácsadás

Cégeladás szakmai befektetőknek

Sok cégtulajdonos esetében merülhet fel a kérdés: hogyan oldja meg sikeres és innovatív vállalata generációkon átívelő működését? A Glatz Capitalnál, tranzakciós tapasztalatunkra és kiterjedt kapcsolatrendszerünkre építve segítünk szakmai befektetőnek eladni cégét. Szolgáltatásunk keretében felkészítjük ügyfeleinket a cégeladásra, és a folyamat egészét támogatva biztosítjuk a lehető legmagasabb vételárral megkötött üzletet gondosan felépített vállalkozásuk számára.

Cégfelvásárlás tőkeerős partnerekkel

Segítünk felmérni vállalata és eszközei pontos értékét, és megtaláljuk az Ön számára megfelelő stratégiai tőkebefektetőt.

Generációváltás egyszerűen

Nem kell tovább aggódnia vállalata későbbi működéséért – olyan vásárlót találunk cége számára, amely tovább viszi vállalata örökségét.

A teljes eladási folyamat támogatása

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a cégeladási tranzakciók terén. Az első beszélgetéstől kezdve az aláírásig fogjuk az eladó kezét és tesszük átláthatóvá a folyamatot.

Megtervezzük a stratégiát

Cégeladás az elgondolástól a megvalósításig

Amennyiben minket választ, biztos lehet benne, hogy jól átgondolt stratégia mentén adhatja el vállalatát, így a lehető legtöbbet hozhatja ki az üzletből. Felmérve a tőkepiaci viszonyokat, a lehetséges vásárlók céljait és tranzakciós múltját, illetve az eladásra kínált vállalat pontos piaci értékét, átlátható tranzakciós stratégiát állítunk fel, az eladással kapcsolatos minden lépésben támogatva ügyfeleinket. Mi minden esetben teljes körűen készítjük fel ügyfeleinket az eladásra, segítséget nyújtva a cégbemutató anyagok összeállításában, a szakmai befektetők felkutatásában, az ajánlatok kiértékelésében, valamint a szerződéskötésben.

Egyszerűvé és átláthatóvá tesszük a cégeladást
Minden érdeklődő befektetőt határidőkhöz kötünk
Hidat képezünk a jogi és üzleti kérdések között
Tapasztalt partner

Találjon tőkeerős befektetőt vállalkozásának!

Fedezze fel a sikeres cégeladás és generációváltás lehetőségeit velünk!

Üzenet küldés

Lépjen velünk kapcsolatba még ma és tegye lehetővé vállalkozása sikeres jövőjét!

    Szolgáltatásaink

    Cégeladás és generációváltás - két kulcsfontosságú lépés, amelyeket minden vállalat tulajdonosának egyszer szembe kell néznie. A Glatz Capitalnál készen állunk arra, hogy Önt vezessük ezen az úton, biztosítva a sikeres és zökkenőmentes átadást. Tapasztalatunk és kiterjedt kapcsolatrendszerünk révén lehetőséget biztosítunk szakmai befektetőknek vállalkozása felvásárlására.