Befektetőknek

Kifizetődő megoldások

Befektetés hazai kis- és középvállalkozásokba

A befektetési piacokon az elmúlt években megszaporodtak a stabil, fenntartható és tartósan jövedelmező cégekbe történő tőkekihelyezési igények. A Glatz Capitalnál egy kis- és középvállalkozásokra fókuszált befektetési alap létrehozásán dolgozunk, amely a hazai befektetők számára ideális tőkebefektetési megoldást jelent.
Egyedi konstrukcióink keretében lehetőséget teremtünk, hogy befektető partnereink alapkezelőnkön keresztül, csapatunk támogatásával fektethessenek be már ma is sikeres hazai vállalkozásokba, segítve azok további fejlődését és profitálva azok sikereiből már közép távon is.

Tőkebefektetőknek

Befektetési lehetőségek startupok vagy generációváltás előtt álló vállalatok sikereibe.

Prémium ügyfelek

Kiterjedt kapcsolati hálónkban, vagy azon túl, megtaláljuk az Ön számára megfelelő vállalkozást és befektetési lehetőséget.

Szervezetfejlesztés

Akár teljes, akár részleges kivásárlás a választott módozat, gondoskodunk a szervezeti és működési minőség új szintre emeléséről.

Több, mint pusztán cégkivásárlás

Fektessen be a már jelenben is sikeres hazai vállalkozásokba!

Számos hazai és nemzetközi partnerünkkel való munkánk során bizonyítottuk, hogy megfelelő stratégia mentén lebonyolított cégvásárlás kifizetődő és biztonságos tőkebefektetést jelent. Egy jól működő vállalkozás felvásárlásával kiküszöbölhetőek a cégalapítás kezdeti szakaszában tapasztalt nehézségek, ugyanakkor egy megfelelően kiválasztott cég tervezhető, stabil fejlődést biztosít pénzügyileg bizonytalan időkben is. Ügyfeleinkkel való közös együttműködésünk során olyan tőkebefektetői stratégiát állítunk fel, amely minden tekintetben igazodik a befektetői igényekhez, felmérve minden kockázatot és lehetőséget. Portfóliónkra és kapcsolatrendszerünkre minden esetben támaszkodhat, így szakértőink segítségével megalapozott döntést hozhat tőkebefektetéseivel kapcsolatban.

Segítünk a jogi kérdések tisztázásában.
Átvilágítjuk a vállalat működését.
Megtaláljuk a megfelelő finanszírozási konstrukciót
Fedezze fel a lehetőségeket a Glatz Capital befektetései alapjával!

Tegye meg az első lépést a sikeres befektetések felé!

A Glatz Capital egyedi konstrukcióinak keretében lehetőséget teremt, hogy befektető partnereink az alapkezelőn keresztül, csapatunk támogatásával befektethessenek már meglévő sikeres hazai vállalkozásokba. Ezáltal segítjük ezeknek a vállalkozásoknak a további fejlődését.

Küldjön Üzenetet

Ha Ön is érdekelt abban, hogy részt vegyen a stabil és jövedelmező vállalkozások fejlesztésében, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a további részletekért és a befektetési lehetőségek megvitatásáért.

    Szolgáltatásaink

    Fejlessze vállalkozását a Glatz Capital befektetési alapjával!