Vállalatfelvásárlás

Cégre szabott megoldások

Új generáció cége életében

Minden sikeres cég életében eljön a generációváltás ideje és sok esetben mind ehhez külső szereplők bevonása is elengedhetetlen.
Kockázati tőkebefektetési és szervezetfejlesztési tapasztalatunknak köszönhetően számos hazai vállalatot segítettünk át a felvásárlás folyamatán, segítve a tökéletes új tulajdonos és menedzsment megtalálását.
Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy a vállalatfelvásárlás egyet jelentsen a cég értékeinek tovább örökítésével, így számunkra a generációváltás az adott vállalat tradícióinak megőrzését jelenti, szavatolva a hosszú távú növekedést.

Megtaláljuk cége új vezetőjét

Segítünk kiválasztani a vállalat megfelelő menedzserét a cég továbbvitelére, integrálva az új vezetőt a meglévő vállalati környezetbe.

Megőrizzük vállalata szellemiségét

Legyen szó vállalati kultúráról, a csapat összetételéről vagy a képviselt értékrendről, továbbvisszük az alapítói örökséget.

Biztosítjuk a hosszú távú fejlődést

Finom hangoljuk vállalata működését, az új vezetéssel új alapokra helyezve készítjük fel azt a különböző piaci kihívásokra.

Tulajdonosok számára

Megtervezett utódlási stratégia

A vállalatfelvásárlás alapfeltétele, hogy jól megtervezett stratégia mentén történjen, figyelembe véve az adott cég sajátosságait, a piaci körülményeket, valamint az alapító tulajdonos igényeit. Amennyiben ügyfelünk a teljes cégeladás mellett dönt, olyan megoldást kínálunk, amely a vállalat örökségének továbbvitele mellett biztosítja, hogy a lehető legjobb piaci árat kapja cégéért. Amennyiben megrendelőnk stratégiai szinten továbbra is részt venne a vállalat irányításában, úgy a részleges kivásárlás lehetőségeit keresve találjuk meg a legmegfelelőbb új társtulajdonost.

Teljes kivásárlás és generációváltás
Részleges kivásárlás társtulajdonosként
Tőkebevonás a cég további sikereiért
Gyors kapcsolatfelvétel

Szeretne többet megtudni?

Munkatársaink minden felmerülő kérdés esetén részletes tájékoztatást adnak.

Küldjön üzenetet!

Töltse ki az alábbi űrlapot, és kérjen visszahívást!

    Szolgáltatásaink

    Legyen szó generációváltásról, cég felvásárlásról, tőkebevonásról, minden esetben cégre szabott megoldásokat kínálunk. Tekintse meg szolgáltatásaink részleteit!