KKV befektető

KKV befektető

Megteremtjük a lehetőséget cége fejlődéséhez

Hiszünk a hazai KKV-k értékteremtési képességében, ezért fontos számunkra, hogy tevékenységünkkel segítsük a hazai cégtulajdonosokat üzleti céljaik megvalósításában. Kapcsolatrendszerünkkel és tőkefinanszírozási megoldásainkkal hatékony támogatást nyújtunk ügyfeleink számára. Legyen szó teljes cégfelvásárlásról vagy éppen a fejlődést segítő tőkebevonásról, megtaláljuk az Ön vállalata számára megfelelő befektetési lehetőséget. Kockázati tőkebefektetői múltunkból adódó tapasztalataink garantálják a hosszú távon is dinamikus növekedés feltételeinek megteremtését.

Teljes cégfelvásárlás

Legyen szó tulajdonrész vásárlásáról vagy teljes generációváltásról, ránk bízhatja a folyamat lebonyolításával járó feladatokat.

Cégfejlesztés forrásbevonással

Segítünk új szintre emelni cége működését és tőkeerős partnereink támogatásával kihasználni a vállalatában rejlő növekedési potenciált.

KKV-k és start-upok számára

Akár prosperáló, nagy múltú középvállalkozásról, akár inkubációt igénylő start-upról van szó, segítünk a tőkepiaci forrásbevonásban.

Ismerjen meg minket!

Rugalmas KKV fejlesztési megoldások

Szeretné eladni a cégét, mert úgy érzi, itt az ideje a generációváltásnak? Esetleg olyan tőkebevonási megoldást keres, amely mellett megőrizheti tulajdonosi befolyását, de mégis biztosíthatja cége hosszú távú fejlődését? Tőkebefektetői tapasztalatunkra támaszkodva mi minden esetben a tulajdonosi érdekeket képviseljük, és végigkísérjük a KKV fejlesztés teljes folyamatát. Ha minket választ, segítünk a tőkebevonási stratégia megtervezésében, a vállalat- és eszközértékelésben, a befektetők megtalálásában, a cégbemutató anyagok elkészítésében, a tárgyalások lebonyolításában, a jogi és pénzügyi átvilágítás elvégzésében, valamint a tranzakciós jogi dokumentumok elkészítésében.

Hazai kis- és középvállalkozások számára
Stabil, nagy potenciállal rendelkező cégeknek
A versenyszféra standardjai figyelembevételével
A vállalkozása jövője számít?

Az Ön tulajdonosi érdekeit képviseljük

Vállalatunk hosszú távú partnerként az Ön oldalán áll, hogy biztosítsuk vállalkozása a legjobb kezekben maradjon.

Küldjön üzenetet

Fedezze fel a lehetőségeket a generációváltás és tőkebevonás terén, hogy vállalkozása hosszú távon sikeresen fejlődjön!

    Szolgáltatásaink

    Válasszon minket, és részesüljön a széleskörű szakértelmünkben és tapasztalatunkban. Segítünk a tőkebevonási stratégia tervezésében, a befektetők megtalálásában, a tárgyalások lebonyolításában és a tranzakció jogi és pénzügyi dokumentumainak elkészítésében.