Családi vállalkozás eladása

Cégre szabott megoldások

Családi vállalkozás eladása

Családi vállalkozása eladásában gondolkodik, a legjobb ajánlatot vagy a megfelelő utódot keresi, miközben szeretné biztosítani cége további hosszú távú sikeres működését?
A Glatz Capital a tulajdonosi érdekeket és értékrendet képviselve – cégre szabott, integrált megoldásként - részleges vagy teljes kivásárlási és szervezetfejlesztési megoldásokat biztosít generációváltás előtt álló családi vállalkozások számára.
Évtizedes kockázati tőkebefektetői tapasztalatunk és holisztikus szemléletmódunk garanciát jelent Önnek arra, hogy a kivásárlás és a jövőbeli vállalati működés optimális feltételek mellett valósuljon meg. A hosszú távú partnerség és a felelősségteljes stratégiai szemlélet számunkra azt jelenti, hogy vállalkozói örökségének és stabil alapjainak megőrzésével támogatjuk a cég eladását és működésének újjászervezését.
Ezért tevékenységünk során körültekintő figyelemmel, rugalmas és empatikus hozzáállással kezeljük az Ön vállalkozásának egyedi körülményeit, lehetőségeit és igényeit.

Tulajdonosi értékrendet képviselünk

A vezetőváltás mindig egy kiemelt kihívás a szervezet számára, de ettől még nem jár szükségszerűen veszteségekkel. Abban hiszünk, hogy egy új vezető égisze alatt megszülethet a szervezeti megújulás lehetősége, aminek alapja az alapítói-tulajdonosi értékrend, ami a céget az eddigiekben sikerre vitte. Nem felforgatni, hanem továbbfejleszteni szeretnék az évek alatt felépített vállalati kultúrát.

Felkészítjük cégét az eladásra

Egy családi vállalkozás eladása alapos és sokrétű előkészítést igényel. Sok cégtulajdonos félelme, hogy eladást követően elveszik, amit addig felépített. Kockázati tőkebefektetési és szervezetfejlesztési tapasztalatunkkal a vállalati értékeket megőrizve nyújtunk segítséget.

Integrált megoldást nyújtunk

Levesszük válláról a terhet és segítünk a cégeladás folyamatának összes lépésében. A tervezéstől a megvalósításon át a támogató után követésig. Velünk biztos kezekben tudhatja a jövőben is családi vállalkozásának útját. Kiépítjük a megfelelő kapcsolódási pontokat Ön és az új vezető között.

Értékőrző szemlélet

Személyre és szervezetre szabott megoldások

A részleges vagy teljes kivásárlás és szervezetfejlesztés személyre szabott stratégiáját az Ön üzleti elképzeléseinek és családi vállalkozása egyedi igényeinek megfelelően, teljes körű gazdasági és kockázatelemzői felmérés alapján közösen alakítjuk ki Önnel.
A megfelelő utód kiválasztását követően a cég átvételének folyamatában optimális megoldásokra törekedve felépítjük vagy újjászervezzük a professzionális menedzsmentet és finom hangoljuk vállalkozása működését.
Amennyiben a kivásárlást követően szeretne részt venni a vállalat stratégiai irányításában, társtulajdonosként, precíz üzleti terv mentén dolgozunk együtt a cég hosszú távú sikeres működése érdekében.

Biztonságos, értékőrző cégeladás
Integrált megoldások a tulajdonosi érdekeket képviselve
Megtaláljuk a megfelelő vezetőt cége élére
Hosszú távú partnerként kínálunk

Befektetési megoldásokat

A családi vállalkozás eladása nagy döntés, amely alapos tervezést és előkészítést igényel. Cégünk tapasztalt szakemberei készen állnak arra, hogy támogassák Önt ebben a folyamatban, figyelembe véve vállalkozása egyedi igényeit és értékrendjét.

Küldjön üzenetet

Keressen minket bizalommal, hogy együtt találjuk meg a legoptimálisabb megoldást a vállalkozása számára!

    Szolgáltatásaink

    Vállalatunk hosszú távú partnerként áll az Ön oldalán, hogy a vállalkozása a lehető legjobb kezekben maradjon.