Csapat

Bemutatkozik a Glatz Capital csapata

Munkatársainkkal azért dolgozunk, hogy a hazai vállalkozásokat sikeresen átsegítsük a generációváltás folyamatán.

Célzott megoldások

Generációváltás szakértői segítséggel

Fontos számunkra, hogy a cégátadás folyamata során megőrizzük a vállalat évtizedek alatt felépített értékrendjét.

Image
Bankmonitor
Autohop
BANZAICLOUD
Eutecus
seon
tresorit
OptoForce
 MediMass

És még sokan mások...

Glatz Capital

Ismerjen meg minket

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és helyezze új alapokra cége jövőjét!

Mátyásfalvi Kristóf
Mátyásfalvi Kristóf

Alapító - Befektetések & Tranzakciók

A Glatz Capital alapjait még mint Venturelab fektettem le 2021-től kezdve. Karrieremet a Citibanknál kezdtem majd a Euroventures kockázatitőke-társaságnál jártam a ranglétrát. A Portfolion-nál voltam befektetési igazgató, mielőtt vállalkozni kezdtem. Diplomám a Közgázon és a CEMS program keretében szereztem, majd MBA képesítést az INSEAD-on Szingapúrban.

Iker Gusztáv
Iker Gusztáv

Társalapító - Cégvezetés & Szervezetfejlesztés

Egy kivásárlási tárgyalás során ismerkedtem meg Kristóffal, amikor elhatároztuk, hogy közösen hazai generációváltási történetek megvalósításába fogunk. Ezt megelőzően 20 évet dolgoztam hazai és külföldi ipari vállalatoknál, ebből 15 évet különböző vezetői funkciókban. Hiszek abban, hogy megfelelő tulajdonosi elhivatottsággal egy magyar gyökerű és kultúrájú vállalat is sikeresebbé és fenntarthatóbbá válhat egy profi struktúrában - ennek a megvalósítása a hivatásom.

Lévai Enikő
Lévai Enikő

Irodavezető

Évtizedes irodavezetői tapasztalatomat az Iron Mountain-nél majd a Philips Lighting-nál (Signify) szereztem, mielőtt 2022-ben csatlakoztam a csapathoz irodavezetőként, hogy a csapatnak stabil irodai és adminisztratív hátteret biztosítsak. Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János Karán végeztem főiskolai tanulmányaimat, majd később közművelődés és rendezvényszervezés képesítést szereztem.

Horváth Máté
Horváth Máté

Elemző

2021-ben, még egyetemistaként csatlakoztam a csapathoz, előtte több évig dolgoztam a Mckinsey & Company tanácsadó cégnél gyakornokként. Miután a Corvinus Egyetemen közgazdász diplomát szereztem, teljes állású elemzőként segítettem a Glatz Capital felépülését. Munkám során piackutatásra, befektetési lehetőségek elemzésére és új ügyletek felkutatására összpontosítok.