Cégtulajdonosoknak

Cégtulajdonosoknak

A régi, jó alapokra építkezünk

Szeretné megtalálni a megfelelő utódot vállalata vezetésére? Cége generációváltás előtt áll, ezért idővel átadná a stafétabotot? Cégfejlesztésen, esetleg cégeladáson gondolkozik?
A Glatz Capital szakértői csapata azon dolgozik, hogy a hazai, magántulajdonban lévő vállalatok utódlási problémáira hatékony megoldást kínáljon. Generációváltás, cégutódlás, cégeladás, portfóliókezelés, tőkebefektetés, szervezetfejlesztés, tanácsadás – szolgáltatási területeink köre átfogó és sokszínű, amelyből az Ön igénye alapján alakítjuk ki az adott kihívásnak megfelelő integrált és testreszabott módozatot.

Mindig a tulajdonosi érdekeket képviseljük

Befektetői tapasztalattal állunk Ön mellé a cégeladási, kivásárlási folyamatokban.

Értékátadás, a vállalati kultúra megőrzése

Az értékek megőrzésén és a változások gördülékeny bevezetésén dolgozunk.

Mindent kézben tartunk

Befektetési és cégfejlesztési tapasztalatunknak köszönhetően, komplex segítséget nyújtunk a hazai cégtulajdonosoknak.

Új lendületet adunk a cégének

A Glatz Capital saját tőkéből történő befektetései mellett, teljes körű tranzakciós tanácsadási szolgáltatást is nyújt cégtulajdonosoknak. Függetlenül attól, hogy komoly múltú, több évtizede sikeresen működő KKV-k tőkebevonásáról, cégeladásáról, vagy dinamikusan fejlődő cégek támogatásáról van szó, hozzánk nyugodtan fordulhat. Nálunk a hangsúly nem a tulajdonosi struktúra gyökeres megváltoztatásán van, hanem azoknak az értékeknek a megőrzésén, amelyek mentén a vállalat eredményes lett. Cégpolitikánkhoz hozzátartozik, hogy egy-egy adott vállalat sikerességén, jövőjén úgy dolgozunk, hogy a tulajdonjogok teljes vagy részleges átadása után a cég további fejlesztésében magunk is aktív szerepet vállalunk és megőrizzük a cég vállalati kultúráját. Így a hozzánk forduló cégtulajdonosok az első osztályú szolgáltatások mellett ilyen módon biztosítékot is kapnak cégük jövőjére nézve..

Igényeire és cégére szabott, egyedi kivásárlási megoldásokat kínálunk
Minden megbízónkkal hosszú távú együttműködésre törekszünk
A generációváltásban az utód hiányának problémáját saját vezetői csapatunkból, vagy a legjobb külsős jelölt felkutatásával és integrációjával is segítjük
Önnek fontos a vállalkozása jövője?

Cégtulajdonosoknak

Vállalatunk hosszú távú partnerként áll az Ön oldalán, hogy a vállalkozása a lehető legjobb kezekben maradjon.

Küldjön Üzenetet

Cégünk hosszú távú partnerként áll az Ön oldalán, legyen szó részleges kivásárlásról, vagy a cégvezetés átadásáról.

    Szolgáltatásaink

    Portfóliókezelés, tőkebefektetés, szervezetfejlesztés és tanácsadás területén nyújtunk átfogó és sokszínű szolgáltatásokat. Az Ön igényeinek megfelelően testreszabott módszereket alkalmazunk a generációváltás, cégutódlás és cégeladás sikeres lebonyolításához.