Cégátadás

Az előkészületektől a megvalósításig

Cégátadás A – Z-ig

Ha teljes vagy részleges cégátadáson gondolkozik, ha szeretné gördülékenyebbé tenni a cégeladás menetét, vagy ha egyszerűen csak külső segítségre, egy objektív „tiszta szem” közreműködésére van szüksége, a Glatz Capitalhoz bizalommal fordulhat. Tudjuk, hogy a generációváltás, a cégátadás megszervezése, lebonyolítása nem csak a megfelelő utód megtalálása miatt lehet nyomasztó, hanem azért is, mert minden cégátadás egyfajta felfokozott érzelmi állapottal is együtt jár. Már a cégátadás gondolatának megszületésekor is számos megválaszolásra váró, dilemmákat okozó kérdéssel találhatja szembe magát, amelyek elbizonytalaníthatják vagy éppen megakaszthatják a további lépéseiben. Kinek és mennyiért adja el a cégét? Vajon mindenki számára előnyös üzletet tud majd kötni? Hol talál olyat, aki a továbbiakban is megőrzi a kohéziós erőt, a vállalati kultúrát?

Ha tőkebefektetésre van szüksége

Ha szeretné több évtizedes vállalkozói munkáját megbízható kezekbe helyezni, a Glatz Capital saját tőkéből hazai vállalkozásokba is befektet.

Továbbra is aktívan részt venne a stratégiai döntésekben?

Cégére és személyes preferenciáira szabott integrált megoldásként, egyszerre biztosítunk lehetőséget részleges vagy teljes kivásárlásra annak megfelelően, hogy Ön alapító-tulajdonosként teljesen visszavonulna vagy társtulajdonosként még tovább részt vállalna cége életében.

A stabilitást biztosító alapokra tovább építünk

Nem célunk feje tetejére állítani a vállalkozását. A céges értékek megőrzésében és a folytonosság biztosításában hiszünk.

Hosszú távú partnerek vagyunk

Cégátadás komplex megoldások minden helyzetre

Többéves, releváns szerveztfejlesztési és tőkebefektetési tapasztalatainknak köszönhetően a cégátadás, a kivásárlás támogatásában nyújtunk segítséget. Közreműködésünkkel a cégeladás menete gördülékenyebb, átláthatóbb és biztonságosabb lesz. Vállalata értékének meghatározásában, a cégeladásra való tudatos felkészülésben, a cégátadás folyamatával együtt járó számos adminisztratív és jogi tényező átlátásában és optimalizálásában is számíthat ránk.

ha szeretne tudatosan felkészülni a cégátadásra
ha szakértőkre bízná cége értékének pontos meghatározását
ha szeretné megtalálni a legjobb feltételeket kínáló vásárlót
Tapasztalt partner a cégátadásban

Objektív tanácsadás és támogatás

Bízza a cégátadás és generációváltás folyamatát a Glatz Capitalra, hogy gördülékeny és sikeres legyen!

Lépjen kapcsolatba velünk még ma

Ne hagyja, hogy a cégátadás dilemmái és bizonytalanságai meggátolják a fejlődést! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy személyre szabott megoldásokat találjunk Önnek a generációváltás és cégátadás terén!

    Szolgáltatásaink

    A Glatz Capital szakértő csapata az Ön oldalán áll, és segít a legjobb megoldások megtalálásában, garantálva az objektivitást és a szakmai támogatást.