Menedzsereknek

Új kihívások, új szakmai mérföldkövek

Továbblépés, újratervezés, új perspektívák kialakítása

A folytonos fejlődésben hiszünk. Abban, ami továbblendít, ami új perspektívákat nyit, és ami hosszú távon is motivál. Egy jó közép- vagy felsővezető tisztában van a képességeivel, tud bánni az emberekkel, miközben a munkája során felmerülő különféle akadályok és kihívások nem megkötik, sokkal inkább hajtóerőként szolgálnak számára új célok megvalósításában. De még a legfelkészültebb, legrátermettebb menedzser is elérkezettnek érezheti olykor az időt arra, hogy váltson. Az úgynevezett burnout szindróma (vagy ahogy még sokan ismerik a menedzserbetegség), nem csak a beosztottakat, de a vezető pozícióban lévőket sem kíméli. Néha pedig váltani kell, ha másért nem is, hát azért, hogy saját ambícióinkban maximálisan kiteljesedhessünk. A váltás soha nem egyszerű és nem is megy egyik percről a másikra, viszont, ha az elhatározás megvan, cégünk teret és lehetőséget adhat egy álom megvalósításának.

Ajánlatunk menedzsereknek

Ha kipróbálná magát a kkv-szektorban

Ha a rutinfeladatok helyett új kihívást, nagyobb felelősséget keres, érdemes kapcsolatba lépnie velünk. Cégünk a kockázati tőkebefektetés és szerveztfejlesztés terén szerzett jelentős tapasztalatával, már számos hazai, magántulajdonban lévő vállalatot segített át a generációváltás nehézségein. Ha a jövőben szívesen állna vállalkozások élére, ha új kihívásokat keres, vagy ha személyes törekvéseinek megvalósításában látja a kiteljesedést, a Glatz Capital – befektetési és szervezetfejlesztési támogatással – segíthet Önnek céljai elérésében. Ismerjük meg egymást - ezután pedig mi azon munkálkodunk, hogy még ha épp az aktuális projektben nem is, de a jövőben találjunk olyan nyitott pozíciót, ami jól összeegyeztethető a személyes, a szakmai és az anyagi elvárásaival egyaránt.

Mikor érdemes hozzánk fordulnia?
Ha új szakmai kihívásokat keres
Ha eddig megszerzett tapasztalatait szívesen kamatoztatná a kkv-szektorban
Ha kivásárláson gondolkozik, de nincs meg hozzá a kellő tapasztalata, tudása, tőkéje
Térképezze fel a lehetőségeit!

Konzultáljon velünk!

Munkatársaink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésére.

Küldjön üzenetet!

Töltse ki az alábbi űrlapot, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot

    Szolgáltatásaink

    Legyen szó cég felvásárlásról, tőkebevonásról vagy tanácsadásról, minden esetben cégre szabott, egyedi megoldásokat kínálunk. Ismerje meg szolgáltatásainkat közelebbről is!