Tanácsadás

Kifizetődő megoldások

Befektetési, cégeladási, tőkebevonási tanácsadás szakértőktől

Legyen szó egy kis- vagy középvállalkozás eladásáról, részbeni vagy teljes kivásárlásáról, akár egy nagy múltú családi vállalat tulajdonosi körében szükséges generációváltásról, esetleg egy startup tőkebevonásáról, minden esetben kidolgozzuk a megfelelő, személyre és igényre szabott megoldást.

Szolgáltatásaink

Tranzakciós tanácsadás megtervezéstől a lebonyolításig.

Évtizedes tapasztalatunk garanciát jelent arra, hogy a legjobb piaci feltételek mellett találjunk megfelelő befektetési lehetőséget partnereink számára akár tőkebevonás, részleges kivásárlás vagy teljes cégfelvásárlás a cél.

Akár startupoknak szóló tőkebevonási lehetőségekről, akár kis- és középvállalkozások cégkivásárlási megoldásairól van szó, összeállítjuk a megfelelő stratégiát, és végigvisszük a folyamatot. Behatóan ismerjük a piaci viszonyokat, így ügyfeleink a vállalat- és eszközértékelés, a tárgyalások lebonyolítása, a jogi és pénzügyi átvilágítás elvégzése, valamint a tranzakciós jogi dokumentumok profi tárgyalása terén is számíthatnak ránk. Kérje ki tanácsadóink szakértői véleményét, és alapozza meg cége hosszú távú fejlődését segítségünkkel!

Értéket teremtünk

Tapasztalt kockázati tőkebefektetőinkkel segítjük a hazai vállalkozásokat.

Startup

Megszervezzük a tőkebevonás részleteit, és megtaláljuk az ideális konstrukciót.

KKV

Megkönnyítjük a cégeladás folyamatát, és megkeressük a legideálisabb vevőt.